• Deskundige modeadviseuses
  • Eigen atelier
  • Gratis parkeren voor de deur

Marccain

Fashion show lente zomer 2019 (SS2019)

" t

 

Marc Cain vertegenwoordigt de filosofie:
"De collectie is de ster!"


Marc Cain verbindt het gevoel voor esthetiek en kunst met nonchalance en natuurlijkheid, innovatief denken en exclusiviteit. Marc Cain is een liefdesverklaring aan de vrouw.

Wat is dat voor een vrouw? Ze leeft vandaag, is zelfbewust, open en nieuwsgierig. Ze houdt ervan een vrouw te zijn en uit zich door wat ze draagt – natuurlijk en vanzelfsprekend.

Marc Cain staat voor innovatief denken. Hoogste eisen aan design, kwaliteit, materialen, nieuwste verwerkingstechnieken en pasvorm zijn het credo van het modebedrijf.

De collecties van beide labels Marc Cain Collections, 
Marc Cain Sports, Marc Cain Essentials, Marc Cain Additions en Marc Cain Bags & Shoes weerspiegelen de tijdgeest met een eigen stijl en klasse. Mode die altijd een beetje anders is en toch altijd zich zelf. Onmiskenbaar en karakteristiek.

Leidraad voor de vormgeving van de collecties is de idee van de coordinates, de combineerbaarheid van de kleding. Marc Cain verstaat onder coordinates niet alleen de perfect afgestemde outfit, maar vooral het subtiele samenkomen van ogenschijnlijk verschillende componenten. Tegenstellingen die bij elkaar gebracht worden en toch één beeld vormen. Cross Styling op een verfrissende wijze, die silhouetten en materialen samenbrengt. De spanning die daardoor ontstaat vormt een eigen, nieuwe definitie van het begrip ”Look“ – de Marc Cain Look.

 

FSC-certificaat


Alle papierproducten van Marc Cain zijn voorzien van het FSC-certificaat. Daarmee is het bedrijf richtinggevend voor het milieu. Hout- en papierproducten die het FSC-kwaliteitskeurmerk dragen, zijn afkomstig van verantwoordelijke bosbouw. Zo is het behoud van de bossen op de lange termijn gewaarborgd. Voor het verlenen van het milieukenmerk gelden strenge controles. Daarbij wordt niet alleen rekening gehouden met het eindproduct, maar ook met de verwerkingsketen.